“La incomunicació” i “Pardal Lo”. Festival embarrat. Cal Trepat. Tàrrega .

Museu Trepat / Tàrrega

del 27 de maig de 2022
al 5 de juny de 2022

Enguany aquesta trobada amb l'art més actual dialogarà amb l'artista i l'obra de Guillem Viladot, i proposarà al públic dues exposicions col·lectives, 'Pardal Lo' i 'La incomunicació'.

En aquesta edició de l''Embarrat', el comissari convidat és Pau Minguet, director de 'Lo Pardal', la Fundació Guillem Viladot d'Agramunt, que juntament amb Jesús Vilamajó, director del festival, proposen una reflexió sobre el concepte de la incomunicació, partint del llibre 'Poemes de la incomunicació' (1971) de Viladot.

L''Embarrat' referma l'aposta per impulsar l'obra d'artistes emergents i estudiants d'art amb una convocatòria anual destinada a artistes novells. Amb aquest objectiu es desplegarà a la Nau 18 de Cal Trepat l'exposició col·lectiva 'La incomunicació', conformada per 8 artistes emergents seleccionats a través d'una convocatòria prèvia. 

En paral·lel, es podrà visitar l'exposició 'Pardal Lo', a les Naus 1-3, envoltant l'antiga foneria, i altres espais de la fàbrica. En aquest cas, la mostra està conformada per 5 projectes que inclouen peces artístiques i accions, treballs inspirats en l'obra de Viladot.